Gratis verzending vanaf €75 NL / €100 EU / €200 WERELD
Verzending binnen NL is maar €5,95!
Gratis in-store pickup & retour
Alle orders zijn met liefde ingepakt ❤
 • Nederlands
 • Onze playlists en platencollectie ♫

  Onze playlists en platencollectie ♫

   

  BLACKFISH en muziek is als pindakaas en jam, metal en bier, Starsky en Hutch: het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het neerzetten van een laid-back en inspirerende sfeer in de winkel is voor ons essentieel, en muziek is daarbij een cruciaal element.

  Met onze meterslange en almaar groeiende platencollectie en constant bijgewerkte Spotify-afspeellijsten proberen wij de perfecte mood te creëren en onze muzikale ontdekkingen te showen aan onze klanten.

   

   

  We krijgen vaak de vraag welke muziek we op hebben staan. Om die reden hebben we onze Spotify Playlists openbaar gemaakt, zodat je makkelijk kan terugvinden waar we naar luisteren. Bij de playlists staat een korte omschrijving van het thema. Als je op het hartje klikt sla je ze op en blijf je up-to-date!

   

   

  Als we vinyl draaien zetten we de platenhoes naast de draaitafel, zodat je kan zien wat er op staat. We hebben onze volledige vinylverzameling ook op Discogs gezet, zodat je kan checken welke pareltjes we hebben liggen. Verzoekjes zijn altijd welkom!

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »