Gratis verzending vanaf €75 NL / €100 EU / €200 WERELD
Verzending binnen NL is maar €5,95!
Gratis in-store pickup & retour
Alle orders zijn met liefde ingepakt ❤
 • Nederlands
 • Disclaimer

  Disclaimer

  Disclaimer voor BLACKFISH Brand New & Vintage

  Laatst bijgewerkt op: 8 september 2019

  Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.blackfish.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door BLACKFISH Brand New & Vintage. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden. Mocht u meer informatie nodig hebben, of heeft u vragen? Dan kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

  Intellectueel eigendom

  Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

  Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BLACKFISH Brand New & Vintage is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij BLACKFISH Brand New & Vintage.

  Geen garantie op juistheid

  Indien van toepassing:

  Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met BLACKFISH Brand New & Vintage te mogen claimen of te veronderstellen.

  BLACKFISH Brand New & Vintage streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. BLACKFISH Brand New & Vintage aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

  Wijzigingen

  Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.blackfish.nl op deze pagina.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »